Hoge kwaliteit in gyprocwerken

MFK Pleisterwerken BVBA - GyprocwerkenMFK voert niet alleen pleisterwerken uit, maar wij staan ook bekend voor tal van realisaties met gyprocwerken in Heusden-Zolder. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht: wij verzorgen de afwerking van nieuwbouwprojecten, maar ook aanpassingen of herstellingen bij renovaties in Heusden-Zolder en regio Limburg.

Nieuwbouw en renovatie

Een aangenaam interieur om in te vertoeven, wie is er geen voorstander van? De juiste kamerindeling en -grootte, een goede lichtinval, bijzondere afwerkingselementen,... het zijn maar enkele van de vele mogelijkheden waarom er met gyproc gewerkt kan worden.

In nieuwbouwprojecten is het eenvoudig: rekening houdend met de bestemming van de ruimtes worden de nodige voorzieningen getroffen en wordt er snel en eenvoudig gyproc geplaatst, bijvoorbeeld voor inbouwverlichting (spots, wandverlichting,...). Bestaande projecten krijgen dan weer een totaal nieuw karakter dankzij de makkelijke toepassingen om een kamer te verdelen in twee ruimtes, of om storende elektriciteits- of watervoorzieningen mooi weg te werken.

Waaier van mogelijkheden

Gyprocwerken bieden een waaier van mogelijkheden om uw project te realiseren zoals u voor ogen hebt. Er wordt steeds gewerkt met kwaliteitsvolle en duurzame materialen, waarbij u uiteraard de keuze heeft tussen verschillende afwerkingsgraden, speciale vormen, prijscategorieën en diverse kleurenpaletten. U kan bij ons uiteraard ook steeds terecht voor pleisterwerken, zowel interieur als exterieur.

Contact opnemen

Een maximaal resultaat, daar gaan we voor. Want indien u tevreden bent, zijn wij dat ook. Wij streven naar optimale resultaten, een goede klantenservice en een correcte uitvoering van alle werken. Heeft u vragen of wenst u een offerte? Laat het ons weten.

MFK stukadoor: uw specialist in pleisterwerken!