Prachtige renovatie en nieuwbouw pleisterwerken

MFK Pleisterwerken BVBA - Algemene pleisterwerkenBij MFK Pleisterwerken bent u aan het beste adres voor alle pleisterwerken in Heusden-Zolder, deelgemeenten en de regio Limburg. Als vakspecialist realiseren wij uw project snel en vakkundig. Wij streven enkel naar het beste en mooiste resultaat!

Uitvoeren van totaalprojecten

Ons team in gespecialiseerd in het uitvoeren van pleisterwerken aan muren en plafonds. Wij voeren werken uit in het kader van nieuwbouwprojecten zoals woningen, appartementen, garages of andere gebouwen, maar ook voor renovaties kan u bij ons terecht. Zowel particulieren als andere aannemers behoren tot ons tevreden cliënteel.

Samen met u bekijken we de mogelijkheden van het gebouw en trachten we uw wensen zo goed mogelijk af te stemmen om een vlotte realisatie en een mooi te resultaat te bekomen. Met name voor buitenpleisterwerken is een goede analyse van de gevel nodig, om niet voor onverwachte uitdagingen te komen staan.

Voordelen van pleister

Pleisterwerken zijn zeer bijzonder: enerzijds kunnen ze dienen ter bescherming en voorbereiding van binnenmuren en plafonds alvorens te behangen of verven. Anderzijds kan er met behulp van speciale afwerkingstechnieken en kleurpaletten een zodanig mooi resultaat bekomen worden, dat verder afwerken met behang of verf niet meer nodig is.

Een speciale afwerkingstechniek ziet u al vaak bij buitenpleisterwerken: een muur in de tuin, de gevel van een garage,... worden met pleister bezet voor een nieuwe look of om kleine gebreken te camoufleren.

Contact opnemen

Pleisteren, cementeren, crepi aanbrengen, droge en natte pleister: geen terrein is voor ons onbekend. Bekijk onze unieke realisaties en vraag een offerte aan voor uw project! 

MFK stukadoor : uw specialist in pleisterwerken!